Pearling Site, museum and entrance to the Pearling Path by Valerio Olgiati

                                              A universe that is the entrance for the Pearling Path and the city beyond

                                              Project Specs

                                              Design Firm:
                                              Location:

                                              来自 Valerio Olgiati 对gooood的分享。更多关于:Valerio Olgiati on gooood.
                                              Appreciation towards Valerio Olgiati for providing the following description:

                                              该项目的场地包含了一片建筑遗迹,是联合国教科文组织文化遗址Pearling Path的一部分。整个建筑被作为文化遗址的入口,同时也是通向麦地那的门厅。它是为穆哈拉格市民们准备的城市空间,其尺度犹如一座城市公园。围绕在场地边缘的混凝土体块在拥挤的城市中构建了一个新的中央场所。

                                              The site contains ruins that form part of the UNESCO Pearling Path. The entire building functions as the entrance to the cultural heritage and the foyer for the medina. It is an urban room for the people of Muharraq with the scale of a public park. Concrete elements are placed along the property boundary to form a new locus in the dense city.

                                              ▼该建筑被作为Pearling Path文化遗址的入口,the entire building functions as the entrance to the cultural heritage of Pearling Path ©Archive Olgiati

                                              ▼建筑外观,exterior view ©Archive Olgiati

                                              ▼城市街道视角,view from the city street ©Archive Olgiati

                                              柱群和风塔支撑着距地面10米的水平屋面,形成一个巨大的空间。屋顶呈现为古典的样式,在炎热的气候下为市民们带来难得的阴凉,并通过其不同的尺度营造出一种独特的氛围。稍稍藏于阴影中的是一座带有神秘色彩的房子,联合国教科文组织文化遗产博物馆便位于此处。从整体来看,这座建筑本身便是一个宇宙,它为Pearling Path乃至更广阔的城市提供了入口。

                                              A large space is created in which a forest of columns and wind towers hold a horizontal plate 10 meters above ground. A roof, understood as an archaic gesture, donates vital shadows for the people of Muharraq in this very hot climate and produces a new and unique situation through its different scale. Slightly set back in the shadow is an enigmatic house in which the museum of the UNESCO World Cultural Heritage is located. As a totality the building creates a universe in itself that is the entrance for the Pearling Path and the city beyond.

                                              ▼柱群和风塔支撑着距地面10米的水平屋面,a large space is created in which a forest of columns and wind towers hold a horizontal plate 10 meters above ground ©Archive Olgiati

                                              ▼屋顶下的阴凉,shadows brought by the roof ©Archive Olgiati

                                              ▼博物馆外观,exterior view of the museum ©Archive Olgiati

                                              ▼博物馆入口,entrance to the museum ©Archive Olgiati

                                              ▼博物馆内部,interior view ©Archive Olgiati

                                              ▼立面细部,facade detailed view ©Archive Olgiati

                                              ▼建筑为Pearling  Path乃至更广阔的城市提供了入口,the building creates a universe in itself that is the entrance for the Pearling Path and the city beyond ©Archive Olgiati

                                              ▼入口层立面,entrance floor plan ©Archive Olgiati

                                              ▼屋顶平面图,roof plan ©Archive Olgiati

                                              ▼西立面图,west elevation ©Archive Olgiati

                                              ▼横剖面图,transverse section ©Archive Olgiati

                                              ▼纵剖面图,longitudinal section ©Archive Olgiati

                                              Text:  Valerio Olgiati
                                              PEARLING SITE, museum and entrance to the Pearling Path
                                              object: UNESCO Site museum and entrance
                                              location: Muharraq, Bahrain
                                              address: Building 999, Road 10, Block 215, Muharraq, Bahrain
                                              client: Bahrain Authority of Culture & Antiquities
                                              architect: VALERIO OLGIATI
                                              Senda Stretga 1, CH-7017 Flims, Switzerland
                                              Tel. +41 81 552 05 05, [email protected]
                                              collaborators: Sofia Albrigo (project manager), Anthony Bonnici
                                              local architect: Emaar Engineering
                                              Rd No 2510, Manama, Bahrain
                                              general contractor: Almoayyed Contracting Group
                                              PO Box 32232, Manama, Bahrain
                                              materials: In-situ concrete, Steel
                                              begin of planning: August 2016
                                              start of construction: May 2018
                                              end of construction: February 2019
                                              volume: 49855 m3
                                              area: 6726 m2
                                              copyrights plans: Archive Olgiati
                                              copyrights pictures: Archive Olgiati

                                              More: Valerio Olgiati。更多关于:Valerio Olgiati on gooood.

                                              排三走势图带连线图 生肖中特 里约奥运会女子排球中国对巴西 福建十一选五走势手机版 江苏快三4码预测 6场半全场竞彩足球0 幸运飞艇全天计划网页 平码复式表图片 年月日特码 2019山东十一选五杀号 排列五连线坐标走势图带连线图 天津时时彩走势图下载 爱彩乐湖南快乐十分 2元彩票群英会 网球王子国语版bii 中国福利彩票如何选号